L’objectiu de l’Associació de Veïns és, bàsicament, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri.

Com a qualitat de vida entenem tant el fet de vetllar per les infraestructures (carrers, places, aparcaments, enllumenat, deixalleria, circulació viària…) com el de facilitar la convivència i la comunicació entre el veïnat mitjançant actes, trobades, conferències… i, sobretot, la celebració de les festes.

Aquestes, tant en el seu procés de preparació com en la seva celebració, contribueixen a la relació personal del veïnat.

El fet que aquest sigui un barri petit afavoreix el coneixement entre tots els residents i permet que l’Associació no hagi de tenir socis per funcionar. Tots els veïns del barri tenen veu i vot en els afers de l’Associació de Veïns, encara que faci dues setmanes que visquin al barri.

El fet de no tenir quotes ni socis afavoreix que la gent hi col·labori segons els seus interessos i disponibilitat. Hi ha gent que col·labora en les festes, d’altres en actes culturals, musicals o teatrals, d’altres en visites turístiques o en activitats gastronòmiques… Tothom pot aportar-hi la seva personalitat, els seus interessos i compartir-ho amb la resta de veïns i veïnes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.